TA DIG UT TILL ÖCKERÖARNA
DU KAN BO HÄR NÄR DU VILL
– ÅRET OM.
Havskatten

Rödvägen 73, 475 41 Hönö
Telefon Svenne 0706-76 93 60
Telefon Roger 0704-44 50 62
E-post info@havskatten.com

Start Våra rum Fest/Bröllop Konferens Upplevelser Aktuellt Kontakta oss

HAVSKATTEN I HÖNÖ RÖDS HAMN

En inspirerande konferensoas

Det är viktigt att välja rätt plats för sina möten och för att kunna konferera ostört och fokuserat för att uppnå sina mål. Ofta handlar det om att hitta attraktiva alternativ mot sin vardagliga miljö. Hos oss på Havskatten har du den perfekta lokalen, unik miljö med det avskilda läget vid kajkanten och närheten till stan.

Små som stora grupper
Här konfererar ni med havet som närmaste granne i miljö med hög trivselfaktor. Havskatten är perfekt för konferenser, event, fester eller gruppaktiviteter. Ni kan vara ett fåtal personer lika bra som en större grupp med många deltagare. Vår ljusa lokal med anslutning till den stora altanen rymmer upp till 80 personer. Till presentationer använder ni vår 50-tums tv.

Vi har även en mindre konferensrum utrustat med 58-tums tv för sällskap upp till 30 personer med intilliggande balkong med utsikt över hamnen.

Catering
Vill ni boka catering kan vi rekommendera lokala företag på ön.
Malins frestelser - www.malinsfrestelser.se
Tullhuset - www.tullhuset.se - +46 31 976900
Lilling Cottage - www.lilling.se - +46 31 968035
Haralds - www.haraldsrestaurang.se - +46 31 962121

Vårt nya konferensrum på övervåningen med intilliggande grupprum. Utrustat med storbilds-TV 58". Perfekt för grupper upp till 25 personer.
Baka
Altanen

Nära Göteborgs centrum
Från Göteborgs centrum till Hönö-färjan, tar du dig med bil på ca 20 min. Väg 155 mot Hisingen/Öckerö till Lilla Varholmen. Buss avgår från Nils Ericson terminalen i Göteborgs centrum till färjeläget Lilla Varholmen (33-45 min). Avgiftsfri bilfärja (12 min) till Hönö/Öckerö. http://reseplanerare.vasttrafik.se

På Hönö
Följ Göteborgsvägen 155 från färjeläget till första rondellen, kör rakt fram i den och följ vägen tills du har ICA på vänster sida, sväng höger och kör ca 200 meter och du har Havskatten på höger sida. Du som gäst har kostnadsfri parkering alldeles utanför. Entrén finns belägen på hamnsidan.