top of page

Vinterkonferera hos oss

Konferens i Bohuslän. Havskatten är ett attraktivt alternativ för att konferera även vintertid - en inspirerande konferensoas vid havet. 

Konferens i Bohuslän

Det är viktigt att välja rätt plats för sina möten och för att kunna konferera ostört och fokuserat för att uppnå sina mål. Ofta handlar det om att hitta attraktiva alternativ mot sin vardagliga miljö. Hos oss på Havskatten har du den perfekta lokalen, unik miljö med det avskilda läget vid kajkanten och närheten till stan.

Små som stora grupper

Här konfererar ni med havet som närmaste granne i miljö med hög trivselfaktor. Havskatten är perfekt för konferenser, event, fester eller gruppaktiviteter. Ni kan vara ett fåtal personer lika bra som en större grupp med många deltagare. 

Vår ljusa lokal med anslutning till den stora altanen rymmer upp till 80 personer. Till presentationer använder ni vår 50-tums tv. 

Vi har även en mindre konferensrum utrustat med 58-tums tv för sällskap upp till 25 personer med intilliggande balkong med utsikt över hamnen. 

Vid konferens med övernattning öppnar vi upp vårt kök till att ha tex teamwork, samt mat/dryck som kan medtagas.

Antal personer

Max 80 personer

Utrustning som ingår

Bord & stolar, köksutrustning, storbilds-TV, blädderblock, wifi

Varighet

Efter önskemål

Service som ingår

-

Pris

Be om offert  

Aktiviteter vi kan erbjuda

Baka Hönökaka

Baka Hönökaka

Hummersafari - dagaktivitet

Hummersafari - dagaktivitet

Bastu & Bubbelpool

Bastu & Bubbelpool

Hummersafari – dag- & kvällsaktivitet

Hummersafari – dag- & kvällsaktivitet

Fiske-Båttur

Fiske-Båttur

Hitta vägen till oss

Boka

Boka nu

Fyll in dina uppgifter nedanför och skicka in en förfrågan om bokning. Vi återkommer så snabbt vi kan med eventuell bekräftelse eller ytterligare information.

Möten i Bohuslän

Det är något magiskt som händer i Bohuslän under vintern. Havet och klipporna blir till en energi som är svår att väja för, men som passar perfekt för kick-offer, möten och konferenser.

Nyfiken på villka andra platser du kan vinterkonferera i Bohuslän?

Se andra mötesplatser i Bohuslän

bottom of page