top of page

Festlokaler

Bjud till kalas, fest, konfirmation eller dop med en fantastisk utsikt över hamnen. Vår ljusa festlokal i bottenplan med anslutning till den stora altanen rymmer upp till 80 personer.

Ha ditt kalas, jubileum, konfirmation, dop eller annan sammankomst hos oss i en lokal med en fantastisk utsikt över hamnen. Vår ljusa festlokal i bottenplan med anslutning till den stora altanen rymmer upp till 80 personer. 

Här har du möjlighet att duka efter eget tycke och smak med vår öppna planlösning blir det lätt att hitta olika möjligheter. 

Vi har bra samarbete med lokala cateringföretag som gärna hjälper till om så önskas. Egen dryck och mat fungerar alldeles utmärkt att ta med hos oss. 

Köket är väl utrustat och har plats för stora sällskap och för trevliga matlagnings tillfällen. 

Du kan också laga till din fångst efter en spännande dag på havet eller baka äkta Hönökaka i den vedeldade bakugnen. Lokalen har storbilds TV.

Vi har även en mindre festlokal/konferensrum för sällskap upp till 30 personer med intilliggande balkong med utsikt över hamnen.

Antal personer

Max 80 personer

Utrustning som ingår

Bord & stolar, köksutrustning, storbilds-TV, wifi

Varighet

1 dygn

Service som ingår

Festlokal i 1 dag, kök, diskavd, kylrum, porslin, vin-, champagne- och vattenglas

Pris

Be om offert 

Hitta vägen till oss

Boka

Boka nu

Fyll in dina uppgifter nedanför och skicka in en förfrågan om bokning. Vi återkommer så snabbt vi kan med eventuell bekräftelse eller ytterligare information.

bottom of page