top of page

Vandringspaket
med middag

Upplev vår fantastiska skärgårdsnatur till fots. Snör på dig vandringskängorna, ta på ryggsäcken och ge dig ut på vandring längs Göteborgs Skärgårdsled som är en del av Kuststigen. Leden går över bohuslänska klippor och genom ö-samhällen. 

 

Du går på leden direkt vid boendet. Efter vandringen tar du en dusch på rummet och promenerar ner till Tullhuset Restaurang där en 3-rätters Fisk- & skaldjursmiddag väntar på dig.

Läs mer om vandring i Västsverige.

I samarbete med Tullhuset restaurang på Hönö Klåva erbjuder vi under hela året ett paket med vandring längs Kustigen, boende och frukost på Havskatten Hotell & Vandrarhem och trerätters Vingameny på Tullhuset Restaurang.

 

Genom att kombinera Havskatten i Hönö Röd med Tullhuset på Hönö Klåva får du med dig det bästa av Hönö. På Hönö Klåva kan du strosa runt bland butiker och restauranger innan du äter din middag på Tullhuset. Mellan Hönö Röd och Hönö Klåva tar du en promenad på ca 2 km, för dig med trötta ben finns det även lokalbuss.


Välkommen!

Varighet

1 dygn

Pris

1 595:- SEK per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 350:-)

Service som ingår

Trerätters Vingameny på Tullhuset + boende + frukost 

Mötesplats

Boka nu

Boka nu

Fyll i dina uppgifter nedanför och skicka in en förfrågan om bokning. Vi återkommer så snabbt vi kan med eventuell bekräftelse eller ytterligare information.

bottom of page