top of page

Hummersafari - middag & övernattning

Gör upplevelsen komplett. Havskatten och Tullhuset bjuder alla hummerfans på en kulinarisk resa med mat, med boende och aktiviteter för ett dygn på programmet. 

Vi träffas på Havskatten i ”Svennes” sjöbod där vi går igenom säkerheten ombord. Flytoveraller och gummistövlar finns i olika storlekar att låna. Efter genomgången är vi redo att kasta loss och gå ut med vår fiskebåt ”Port Said” som är en Viknes 1030 med plats för max 8 personer.

 

På fisketuren som tar 3-4 tim vittjar vi hummertinor och sätter ut dem igen. Under turen gör vi ett stopp där det bjuds på öl/dryck, kaffe och macka. Efter fisket samlas vi i sjöboden för eftersnack och hummerkok som kan köpas med hem. 

Efter fisket tar vi oss till Tullhuset Restaurang i Hönö Klåva hamn där vi njuter av en härlig 4-rätters Hummermiddag. 

Efter en händelserik och spännande dag med både hummersafari och 4-rätters Hummermiddag väntar sängen på Havskatten, hotell/vandrarhemmet i Hönö Röd. På morgonen avslutas resan med en frukostbuffé innan hemfärd.

 

I priset ingår del i dubbelrum, sängkläder, handduk, slutstäd samt frukost. Rummen är fräscha med bekväma sängar, dusch och wc samt tv på varje rum, fri wifi.

Kan bokas alla dagar under hummerfiskesäsongen. Hummerpremiären 2024 startar måndagen den 23 september.

Antal personer

1-12 personer

Aktivitets tid

3-4 timmar

Service som ingår

Fika till havs + 4-rätters Hummermiddag på Tullhuset + boende + frukost 

Utrustning som ingår

Flytoverall + gummistövlar

Bra att ha med sig

Oömma kläder, gärna mössa och vantar

Pris

2995:-/pp

Mötesplats

Boka nu

Boka nu

Fyll in dina uppgifter nedanför och skicka in en förfrågan om bokning. Vi återkommer så snabbt vi kan med eventuell bekräftelse eller ytterligare information.

bottom of page