top of page
_08A4754_edited.jpg

Julbordspaket

Tillsammans med Tullhuset Restaurang erbjuder vi ett julbordspaket med deras Fisk- & Skaldjursjulbord, boende och frukost.

 

Tullhuset firar julen med ett renodlat fisk- och skaldjurstema, där finns varken skinka eller köttbullar. Buffén dignar istället av havets läckerheter tillsammans med några vegetariska rätter och ett ansenligt dessertbord. 

I samarbete med Tullhuset restaurang på Hönö Klåva erbjuder vi i nov och dec ett paket med boende och frukost på Havskatten Hotell & Vandrarhem och Fisk- & Skaldjursjulbord på Tullhuset Restaurang.

 

Genom att kombinera Havskatten i Hönö Röd med Tullhuset på Hönö Klåva får du med dig det bästa av Hönö. På Hönö Klåva kan du strosa runt bland butiker och restauranger innan du äter ditt julbord på Tullhuset. Mellan Hönö Röd och Hönö Klåva tar du en promenad på ca 2 km, för dig med trötta ben finns det även lokalbuss.


Välkommen!

Varighet

1 dygn

Pris

1 695:- SEK per person i dubbelrum (enkelrumstillägg 350:-)

Service som ingår

Julbord på Tullhuset + boende + frukost 

Mötesplats

Boka nu

Boka nu

Fyll in dina uppgifter nedanför och skicka in en förfrågan om bokning. Vi återkommer så snabbt vi kan med eventuell bekräftelse eller ytterligare information.

bottom of page